2018.07.17.

Fesztivál a családoknak is az EFOTT-on

A fesztiválra a Családok évében közel 120 ezren látogattak el. Idén először a gyermekek is részt vehettek a forgatagban. A családokat kedvezmények és izgalmas programok várták.

Tovább


2018.07.16.

Étel-Mozgás-Élet Országos Roadshow

A Családok évében, 2018. 05.05. -én, a budapesti Bikás Parkban vette kezdetét az „Étel-Mozgás-Élet” Országos Roadshow, melynek helyszínein színes, családbarát programokkal várják országszerte az érdeklődő családokat.

Tovább


2018.07.03.

A Családok évében a Telekom VOLT Fesztiválon is kiemelt figyelemben részesültek a családok.

A családok körében is nagy népszerűségnek örvendő 26. Telekom VOLT Fesztiválon minden korosztály megtalálhatta a számára ideális programot.

Tovább


2018.07.03.

Varázslatos családi vasárnap a Pöttömkertben

2018. július 1-én a Budapest Park igazi gyermekbirodalom volt: a park minden hónap első vasárnapján Pöttömkertté változik, amely a Családok évében csupa ingyenes lehetőséggel, izgalmas játékokkal, ajándékokkal, gyümölcsökkel és limonádéval is várta a családokat.

Tovább


2018.06.19.

Óriási sikerrel zárult a Családok éve és a FICSAK közös apák napi játéka az APA HAJÓN

Vasárnap, június 17-én, azaz apák napján több, mint 130 fővel hajózott ki a FICSAK APA HAJÓ. A Családok éve támogatásával szervezett apák napi játékkal és az APA hajó eseménnyel arra igyekeztek ösztönözni a családokat, hogy méltón ünnepeljék ezt a jeles napot.

Tovább


2018.06.13.

Családok éve a Generali Gyerekszigeten is

A Családok évében számtalan, családokat megszólító eseményen megtalálhatóak aktivitásaink, így a budapesti Hajógyári-szigeten megrendezésre kerülő Generali Gyerekszigeten is.

Tovább


2018.05.30.

Boldog gyereknap a Családok évében

A Családok éve gyermeknapon a Nyíregyházi Állatparkban, a Budakeszi Vadasparkban, a Veresegyházi Medveotthonban, a Fővárosi Állat- és Növénykertben és az Aldi Női Futógálán is számos program várta a családokat május 27-én vasárnap. Utóbbin családi és női 10 km-es futás is volt, melyet Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kislányával, illetve helyettes államtitkárával, Illés Boglárkával indított el, majd mindkét távot teljesítette is.

Tovább


2018.05.29.

Pro Familiis díj a családokért végzett szakmai munkáért

Átadta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Pro Familiis díjat. A Kásler Miklós miniszter által adományozott elismerést a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át annak a 10 díjazottnak, akiknek a családokért végzett munkája példaértékű.

Tovább


2018.05.29.

Kihirdették a Szabad a vers nyerteseit

Átadták a diákoknak meghirdetett, Szabad a vers című pályázat díjait. A főnyereményt, 1-1 millió forintos osztálykirándulást a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, illetve a Soproni Széchenyi István Gimnázium diákja nyerte.

Tovább


2018.05.26.

A Családok éve az önfeledt együttlétről is szól

A Családok éve az anyagi támogatások mellett arról is szól, hogy a családok minél több időt tudjanak eltölteni együtt önfeledten - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a Ringató Egyesület családi napján.

Tovább