2018.12.10.

Karácsonyi készülődés a Rád hagyományozom programon

Adventi előkészület jegyében telt Rád hagyományozom program Tápon, a Bencés Erdei Iskolában. A családi délutánon a település diákjai, szülők és nagyszülők vettek részt.

Tovább


2018.12.05.

Több ezer Mikulás köszöntötte futással advent első vasárnapját

A jelmez beszerzésével a résztvevőknek nem kellett bajlódniuk, hiszen a mikulásruhát minden nevező megkapta, így csak azt kellett eldönteni, hogy a családi 700 méteres, vagy a 2300 méteres távot választják. A Családok évében, ezen a hideg decemberi vasárnapon 2850-en döntettek úgy, hogy kipróbálják, milyen az, amikor a Mikulás fut.

Tovább


2018.12.03.

Mesterségek bemutatója Pecölön

A Családok éve programsorozat részeként többgenerációs gasztro- és kézműves foglalkozással várták az idősebb és fiatalabb generációt november 30-án, pénteken, a pecöli Bóbita Művészeti Óvodába.

Tovább


2018.12.03.

Lezajlott a Családszervezetek III. Jótékonysági Adventi Vására

A Családok évében a vásár helyszíne a B épület volt, melyet sikerült karácsonyi hangulatúvá varázsolnunk. Aki ellátogatott hozzánk, valódi meghitt, ünnepi hangulatba csöppent.

Tovább


2018.12.03.

Rád hagyományozom programok Ménfőcsanakon is

A Rád hagyományozom programsorozat ménfőcsanaki rendezvénye a helyi családokat hívta össze egy kellemes hangulatú karácsonyi barkácsolásra.

Tovább


2018.12.03.

Családi Vetélkedő a "Ne vásárolj semmit!" napon

A Családok évében, a ménfőcsanaki Családok Vetélkedője a „Ne vásárolj semmit” családi csere-bere és alkotó napon került megrendezésre a Százikóban.

Tovább


2018.12.02.

Fogyatékkal élők világnapja - VIDEÓ

A mai nap a fogyatékkal élő emberek világnapja. Célja, hogy elősegítse a fogyatékkal kapcsolatos kérdések megértését, és támogatást nyújtson az így élők számára.

Tovább


2018.11.30.

Mosolyog a kórház

A Mosolygó Kórház Alapítvány lelkes önkéntesei a Családok évében is mosolyt csalnak a kórházi ápolásra szoruló gyermekek arcára. Ők és a gyermekek mesélik most el megható és emlékezetes történeteiket.

Tovább


2018.11.29.

IV. Picúr Futam Cegléden

Cegléd kerékpáros város, s ebbe a közösségbe természetesen a legkisebbek is beletartoznak. A picurok már a gyermekülésben is szokják a kerékpáros életet, hogy aztán előbb három, majd két kerékre kapva maguk is aktív részesei lehessenek ennek a környezetvédő közlekedési formának.

Tovább


2018.11.28.

Kamera Família díjátadó ünnepség Győr-Moson-Sopron megyében

2018. november 16-án Győrben is megrendezésre került a Kamera Família fotópályázat díjátadó ünnepsége.

Tovább