2018.12.27.

12 hét

A FÉSZ videói az élet első heteiről a Családok éve alkalmából.

Tovább


2018.12.21.

Ringató advent – Ezer család énekel a Családok évében

Több ezer család énekelt együtt a Ringató adventi turnéján szerte az országban.

Tovább


2018.12.21.

Elsősegélynyújtó tanfolyamok a Családok évében

Több ezer szülő és nagyszülő vett részt a Családok évében a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szervezésében megvalósult elsősegélynyújtó tanfolyamokon szerte az országban.

Tovább


2018.12.21.

Koncerttel zárult a Családok éve

December 20-án, a Családok éve ünnepélyes zárókoncertjén több ezer gyermek és felnőtt töltötte meg a Papp László Budapest Sportarénát.

Tovább


2018.12.17.

Kolbászfesztivál a Családok éve jegyében

A Családok évében immár 22. alkalommal került megrendezésre a Csabai Kolbászfesztivál, amely nem csak Békéscsaba, és a dél-alföldi régió, hanem Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb gasztrokulturális eseménye.

Tovább


2018.12.17.

Adventi Vásár és Ablaknyitogató a Családok évében

A Családok évében is igazi adventi hangulattal várja a családokat a tatabányai Adventi Vásár és Ablaknyitogató, az Árpád téren.

Tovább


2018.12.17.

23. Karácsonyi Rohanás a Családok évében

A Családok évében 23. alkalommal került megrendezésre a Karácsonyi Rohanás elnevezésű verseny december 16-án Győrben. 

Tovább


2018.12.16.

Liszt-Kukacok Akadémiája a Zeneakadémián - Gongok, vitorlák, csavarok

Furcsa hangszerek, tapsolva éneklő apácák, szokatlan többszólamúság és megzenésített latin miseszövegek. Ezeket járta körül a Családok évében ősszel a Liszt-kukacok Akadémiája, meg persze azt, hogyan hatott mindez kedvenc zeneszerzőinkre. 

Tovább


2018.12.14.

Az apák szerepe a családban – szakmai workshop és aktivitás

Átalakulóban van az apaság természete, mivel az utóbbi évtizedekben jelentősen megváltozott az apaságról, az apai szerepekről kialakult vélemény. Míg régen az apa feladata kizárólag a kenyérkereset volt, mára a férfiak egyre nagyobb arányban veszik ki a részüket az otthoni teendőkből és egyre többen szeretnének aktív részesei lenni gyermekeik nevelésének is. Az apákra és változó szerepükre hívták fel a figyelmet a Családok évében szervezett workshoppal Bács-Kiskun megyében is.

Tovább


2018.12.10.

Karácsonyi készülődés a Rád hagyományozom programon

Adventi előkészület jegyében telt Rád hagyományozom program Tápon, a Bencés Erdei Iskolában. A családi délutánon a település diákjai, szülők és nagyszülők vettek részt.

Tovább