Fotó: FB

2018.03.11.

Világrekord gyermekekkel

Légy büszke arra, hogy gyermeked van, és emeld őt a magasba – ezzel a felhívással szervezte meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a világrekord kísérletet az ország 18 helyszínén. A Budapesti Kongresszusi Központban, a Családok Évéhez kapcsolódó eseményen Novák Katalin államtitkár kijelentette: a gyermekvállalás nem az anyagiakról, hanem a boldogságról szól.

Örvendek a kezdeményezésnek – így kezdte beszédét Böjte Csaba ferences rendi szerzetes az Emeljünk magasba minél több gyereket! elnevezésű világrekord-kísérleten. A ”Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, az esemény fővédnöke úgy fogalmazott: az életben a gyermek a legjobb orvosság. Köszönetet mondott a részvevőknek azért, mert a családot választották, és azt kívánta, továbbra merjenek a gyermekáldás mellett dönteni.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kezdeményezett találkozón Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár - aki unokaöccsével érkezett - a rekordkísérlet után kijelentette: a gyermekvállalás nem az anyagiakról, hanem az örömről, boldogságról szól. A magasba emelés után néhány perccel kiderült: a kísérlet sikerült.

Forrás csalad.hu

További képek a Médiatárban