2018.02.04.

Kultúrházak éjjel-nappal - Fordított napok

A Családok évében zajló „Fordított napok” a Kultúrházak éjjel-nappal eseménysorozaton vette kezdetét három városban: Komáromban, Sárospatakon és Székesfehérváron.

A hétköznapokban különféle szakkörökre, sportoktatásra és különórákra rohanunk a gyerekekkel. Ezeket a szülők legtöbbször mások elmondásai, esetleg gyermekkori tapasztalataik alapján választják ki. Ismeretük az adott tevékenységről ezután is leginkább csak gyermekeik és társaik elmondása alapján lesz.

A „Fordított napok” alkalmával azonban a szülők is részt vehetnek ezeken a tevékenységeken, így személyes benyomásokkal gazdagodhatnak és bepillantást nyerhetnek gyermekeik világába.

Ezáltal a család közös élményekkel gazdagodhat és a szerepek felcserélésével mókás pillanatokban lehet részük. Találkozhatnak olyan szakkörökkel, melyekről azelőtt nem volt tudomásuk, így akár új délutáni elfoglaltságokat is találhatnak.

A Családok éve első fél évében többször is visszaköszön majd a „Fordított napok” tematikája zeneiskolákban, sportklubokban és egyéb helyeken is.

További képek a Médiatárban