2017.12.31.

Elindultunk!

Minden egy helyen a Családok évéről új honlapunkon és Facebook oldalunkon! Ismerkedjenek meg a www.csaladokeve.hu-val és Facebook oldalunkkal, hogy első kézből értesüljenek híreinkről, eseményeinkről és játékainkról. Legyen honlapunk mostantól a kezdőlapja!

A csaladokeve.hu a 2018-as Családok éve hivatalos weboldala. A lapon összes rendezvényünk megtalálható időrendi sorrendben. Legnagyobb eseményeinket ún. esménykártyákon is látni lehet, többi programunk pedig idővonalunkon szerepel. Ha ezeket nézi, akkor semmiről sem marad le a Családok évében!

Honlapunk aktuális hírekkel és cikkek is várja önöket, valamint ajánlatokkal testvéroldalunk a csalad.hu oldal cikkeiből.

Családbarát ország

És egy igazi különlegességgel is számítunk mindenkire! A csaladokeve.hu-nak, önálló, saját videós tartalma is lesz. A Családvarázsban népszerű, ismert, elismert embereket és családjaikat mutatjuk be, kétheti rendszerességgel. Az első riportot január közepén már láthatják. A sorozathoz Facebook játék is kapcsolódik. Ezzel már napokon belül találkozhatnak is a Családok éve Facebook oldalán. Ott derül fény a titokra, hogy ki vagy kik lesznek az első szereplők!

Facebook-oldalunkon, nemcsak a Családvarázshoz kapcsolódó játékunkat találja meg! Minden eseményünkről ajánló, összefoglaló, többször élő tudósítás a Családok éve Facebook oldalon. Lájkolja már most az oldalt, hogy mindenről azonnal értesüljön!