2018.06.06.

Kötődés az Éltető Erő Konferencia a Családok évében

2018. Június 5-én az egri Megyeháza Eszterházy-termében, az ERGO szervezésében került megrendezésre a Kötődés az Éltető Erő Konferencia.

Elolvasom

2018.05.30.

Boldog gyereknap a Családok évében

A Családok éve gyermeknapon a Nyíregyházi Állatparkban, a Budakeszi Vadasparkban, a Veresegyházi Medveotthonban, a Fővárosi Állat- és Növénykertben és az Aldi Női Futógálán is számos program várta a családokat május 27-én vasárnap. Utóbbin családi és női 10 km-es futás is volt, melyet Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kislányával, illetve helyettes államtitkárával, Illés Boglárkával indított el, majd mindkét távot teljesítette is.

Elolvasom

2018.05.29.

Kihirdették a Szabad a vers nyerteseit

Átadták a diákoknak meghirdetett, Szabad a vers című pályázat díjait. A főnyereményt, 1-1 millió forintos osztálykirándulást a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, illetve a Soproni Széchenyi István Gimnázium diákja nyerte.

Elolvasom

2018.05.28.

Családok éve – A Nyíregyházi Állatpark is felejthetetlen programokkal várta a látogatókat

Rengetegen csatlakoztak a Nyíregyházi Állatpark gyermeknapi programjaihoz, melyek a családok éve tiszteletére még színesebbek voltak.

Elolvasom

2018.05.26.

A Családok éve az önfeledt együttlétről is szól

A Családok éve az anyagi támogatások mellett arról is szól, hogy a családok minél több időt tudjanak eltölteni együtt önfeledten - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a Ringató Egyesület családi napján.

Elolvasom

2018.05.24.

Emlékérmét és bélyeget bocsátunk ki a Családok éve alkalmából

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) forgalmi és emlékérmét, a Magyar Posta pedig alkalmi bélyegblokkot bocsát ki a családok éve alkalmából - jelentették be csütörtökön.

Elolvasom

2018.05.23.

Elsősegélynyújtó oktatások a Családok évében

Ismét több száz szülő és nagyszülő gazdagodott elsősegélynyújtó ismeretekkel, melyek segítségével megelőzhetik, vagy megfelelően kezelhetik a vészhelyzeteket.

Elolvasom

2018.05.22.

A Családok évében Miskolc is szívébe zárta a futást ; útjára indult a Telekom Vivicittá

A napsütéses időben az esemény résztvevői már 9 órától gyülekeztek a Szent István téren. A futam előtt Béres Tímea aerobikedző várta közös bemelegítésre a részvevőket. Tímea 8 évig versenyezett atlétaként, így igazi futó szívvel készítette fel a 946 résztvevőt, hogy nekivágjanak a miskolci belvárost átszelő 2,7 km-es távnak.

Elolvasom

2018.05.14.

Családi Majális a Margitszigeten

2018 a Családok éve. Ennek alkalmából került megrendezésre a Családi Majális, mely családok ezreinek nyújtott izgalmas programokat május második hétvégéjén a Margitszigeten.

Elolvasom

2018.05.13.

Legszelídebb Motorosok Felvonulása a Margitszigeten

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára indította el a Legszelídebb Motorosok Felvonulását, amelyen több ezer gyermek vett részt kismotorjával a Családok éve - Családi majális elnevezésű kétnapos rendezvény keretében.

Elolvasom