Csobot Adél
kismamanaplója

2018.12.19.

5. rész - Jó zsaru, rossz zsaru

Úgy érzem, nagyon hálásak lehetünk Bencével, mert az élet összes területén szinte mindenben egyetértünk. De akadnak olyan szituációk, amikor mi is nagyon, de nagyon másként viselkedünk és gondolkozunk. Ezekből osztok most meg veletek néhányat. :)

Tovább olvasom


2018.11.15.

4. rész - Két gyerekkel: Ádint a babakocsiban ringatom, míg Nátán után futok a játszótéren

Reggel van, pontosan 9 óra 4 perc, épp kiszálltam a zuhany alól. Egy gyors törölközés után magamra dobtam az én édes, kis pihe-puha, rózsaszínű, unikornisos:)) köntösöm, a finom illatú testápolómra (amire - őszintén mondom - már napok óta vágyom) nincs elég idő. Igyekeztem nagyon-nagyon gyorsan végezni, lemosni magamról az előző nap „fáradalmait“, hiszen Ádin bármelyik pillanatban felébredhet. Arról már nem is beszélve, hogy Nátán 2 percenként fut hozzám be a fürdőbe, hogy: „Anya, gyejee mááj! vásájojunk. Te jeszej az ejadóbácsinéni, én pedig a vásájló!“

Tovább olvasom


2018.10.11.

3. rész - Testvérféltékenység: a téma, amely sokszor felmerült a várandósságom alatt

Két hónap. Pontosan ennyi idő telt el Ádin születése óta. Két hónapja vagyok kétgyermekes anyuka, két csodálatos kisfiú édesanyja. Két hónapja újra nem alszom át az éjszakát, újra csak délre sikerül fogat mosnom :), és újra azon veszem észre magam, hogy néha még délután is pizsamában vagyok.

Tovább olvasom


2018.09.06.

2. rész - "Köszönet és hála ezért a gyönyörű gyermekért, aki minket választott!"

Ahogy nincs két egyforma terhesség, úgy két egyforma szülés sem. És én pont ezzel a gondolattal készültem erre a csodálatos élményre.

Tovább olvasom


2018.08.01.

1. rész - "Türelmetlenül várlak, édes kicsi fiam!"

Már picike kislány koromban eldöntöttem, és ebből sose csináltam titkot: fiatalon szeretnék édesanyává válni. Sőt mi több, pontosan megvolt a fejecskémben az, hogy 23 éves koromig én márpedig szülni szeretnék!

Tovább olvasom