2018.02.03.

Kultúrházak éjjel-nappal - Nagykőrös

Idén a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozathoz a Családok évében.

Február 3-án, szombaton a kulturális központ kitárta kapuit látogatói előtt.

Az ingyenes, családbarát rendezvényen, a színes programok között minden korosztály megtalálta a kedvének és érdeklődésének való elfoglaltságot.

Ezen a nyílt napon bemutatkoztak a kulturális központ aktív és hamarosan induló csoportjai, foglalkozásai. Az érdeklődők bepillanthattak az életmód-, sport-, család-, és hagyományéltető közösségek mindennapjaiba, emellett a helyi művészek, tehetségek előadásait is meghallgathatták.

A Díszítő Művészkör asztalánál a hímzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők, a kézműves és ismeretterjesztő csoportok bemutatkozása során pedig többek között a kosárfonás, fafaragás és csillagászat rejtelmeibe nyertek bepillantást. A legkisebbeket Dédelgető, Mazsola muzsika és Babás jóga foglalkozások várták. Bemutatkozott továbbá a Vizuális Műhely, valamint a Nagykőrösi Fotóklub is.

A szombati programsorozat Arany Zsolt és a Harap zenekar: Meztelen dalok a nappaliból című unplugged koncertjével zárult.