Tavaszi baba-mama napok - Cinkota

A Családok évében ismét lehetőséget kaptak a családok olyan ismeretek és információk elsajátítására, amelyre egyébként csak nehezebben és sok esetben csak térítés ellenében lenne lehetőségük.

Elolvasom

Szeretet és hűség napja - Cinkota

A jubileumi házassági évfordulót ünneplők tiszteletére a Családok évében is megrendezésre került a XVI. kerületben a már hagyományossá vált Szeretet és hűség napja.

Elolvasom

Pünkösd Cinkotán

A Családok évében május 19-én, szombaton szerveztek családoknak szóló pünkösdi programot Cinkotán.

Elolvasom

Kertvárosi majális - Cinkota

A Családok évében is megrendezésre került az évek óta nagy népszerűségnek örvendő kertvárosi majális.

Elolvasom

Szociális hét - Szombathely

A Szociális Hét rendezvénye 1996. évben indult útjára, melynek keretében Szombathely városában működő és a szociális gondoskodásba valamilyen formában bekapcsolódó civil szervezetek számára kívánt fórumot, bemutatkozási lehetőséget teremteni. Így folytatódott a hagyomány a Családok évében is.

Elolvasom

Május 1. Ifjúsági- és Felnőtt kispályás torna

Az évtizedes hagyományra való tekintettel a Családok évében is megrendezésre került május elsején a Pilisi Labdarúgó Klub szervezésében az Ifjúsági-és Felnőtt kispályás torna.

Elolvasom

Szent György napi forgatag és virágvásár

A Családok évében is hatalmas sikere volt az április 21-én megrendezett Szent György napi forgatagnak Nagykőrösön.

Elolvasom

Kézműves Házak Hétvégéje - Martfű

A Családok évében is csatlakozott a Martfűi Kézművesház a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák Országos Hétvégéjéhez, melyet idén immár ötödik alkalommal rendeztek meg.

Elolvasom

Városi keresztút a családokért - Mosonmagyaróvár

A Családok évében Nagypénteken Dr. Veres András megyéspüspök vezetésével, ötödik alkalommal került megrendezésre a mosoni és a magyaróvári Plébánia szervezésében a mosonmagyaróvári városi keresztút, melyen közel 300 hívő vett részt.

Elolvasom

Édes jótékonykodás - Mosonmagyaróvár

A Családok évében is megrendezésre került a Nők a Városért Egyesület hagyományos süteménysütő versenye Mosonmagyaróváron.

Elolvasom