Frigyes napi Országos állat- és kirakodóvásár - Nagykőrös

A Családok éve rendezvényeihez csatlakozó vásárra annak ellenére is sokan ellátogattak, hogy az időjárás igazi téli arcát mutatta.

Elolvasom

Baba-Mama Börze - Zalaegerszeg

Február 24-én, a Családok évében is megrendezésre került Zalaegerszegen a Baba-Mama Börze. Az érdeklődők válogathattak a kinőtt, használt, de jó állapotú baba-, kismama- és gyermekruhák, játékok, gyermekbútorok, babakocsik, sportszerek és a legkülönbözőbb kiegészítők között.

Elolvasom

Télűzés és farsang - Kunszentmárton

A „Népek, nemzetek, kultúrák” jegyében rendezte meg a Világ-karnevált a Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Családok évében.

Elolvasom

Természetesen anyatejjel - Dusnok

A Családok évében február 26-án rendezte meg Dusnok Védőnői szolgálata a „Természetesen anyatejjel” című programot a gyermeket váró fiatal édesanyák számára.

Elolvasom

Tavaszváró összejövetel - Mosonmagyaróvár

Rendkívül jó hangulatban telt a mosonmagyaróvári Tavaszváró ünnepség a Családok évében.

Elolvasom

350 éves a Szűz Mária Királynő és Szent Gotthárd - Mosonmagyaróvár

A Magyaróvári Katolikus Egyházközösség a Szűz Mária Királynő és Szent Gotthárd-plébániatemplom felszentelésének 350. évfordulójára a Családok évében Jubileumi évet hirdetett, amit püspöki szentmise nyitott meg.

Elolvasom

Kockafeszt - Zalaegerszeg

Már a nyitást megelőzően sorok kanyarogtak a Keresztury VMK előtt. A Családok évében is sokan voltak kíváncsiak a II. Zalaegerszegi Kockafeszt látványosságaira.

Elolvasom

Fánky fesztivál - Városi farsang Zalaegerszegen

Látványos, vidám felvonulással, jelmezversennyel, sok-sok fánkkal és funky bulival várt mindenkit a Családok évében is a már hagyományos Fánky fesztivál Zalaegerszegen.

Elolvasom

Pöttöm Klub Dorogon

A Családok évében is folytatódik a Pöttöm Klub Dorogon.

Elolvasom

Farsangi bál a Dusnoki Általános Iskolában

A Dusnoki Általános Iskola Farsangi bállal csatlakozott a Családok éve programsorozathoz, mely alkalommal az iskola diákjainak tartottak vidám, táncos, jelmezes télbúcsúztatót.

Elolvasom

Fitt délután - Családi sport- és egészségnap Kunszentmiklóson

A Családi sport- és egészségnap immáron ötödik alkalommal került megrendezésre, így a Családok évében is aktív kikapcsolódásul szolgált a mozogni vágyó családoknak.

Elolvasom

Kultúrházak éjjel-nappal - Mindszent

A mindszenti Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központ munkatársai a Családok évében is nagy lelkesedéssel csatlakoztak a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos rendezvényhez.

Elolvasom

Családi batyus farsang - Nick

Február 10-én szombaton, a Családok évében boszorkányok, tűzoltók, tündérek és pillangók kezdtek szállingózni Nick kultúrházában.

Elolvasom

Kultúrházak éjjel-nappal - Nagykőrös

Idén a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozathoz a Családok évében.

Elolvasom

Könyvudvari Vigasság a Gyermekkönyvtárban - Nagykőrös

Közel 60 érdeklődő előtt zajlott Nagykőrösön a Könyvudvari Vígasság a Gyermekkönyvtárban.

Elolvasom

2018 a Családok éve - Óvárosi esték - Fókuszban a gyerek

A február 1-én szervezett kerekasztal-beszélgetésen Stencinger Noémi, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, Cselovszki Katalin, óvónő, fejlesztő pedagógus, Kapui Jenő katolikus plébános vett részt.

Elolvasom